Onze suggesties voor 2025
Proef en geniet. Ontdek de ware Italiaanse keuken in al haar glorie. En laat u verwennen door enkele unieke en smaakvolle traditionele Italiaanse voorgerechten en pastagerechten van Pasta Mista op uw privéfeest, bedrijfsfeest of barbecue. Maak kennis met de keuze van de chef! Ook afhaal en levering mogelijk.
Voorgerechten
-
Vittelo Tonnato, flinterdun kalfsvlees met een saus van tonijn, kappertjes, mayonnaise
-
Carpaccio van ossenhaas ruccola, balsamico, pijnboompitjes en parmezaanschilfers
-
Duo van Vittelo Tonnato en Carpaccio van ossenhaas
-
Salade van octopus, insalata romana, Zuiders olijfdressing
-
Insalata Caprese (salaadje van Tomaat, Basilicum en mozarella)
-
Prosciutto con melone
Soepen
-
Minestrone (Traditionele Italiaanse groentensoep)
-
Straciatella (Italiaanse kippenbouillon met ei en Parmezaanse kaas)
-
Zuppa di Lenticchie (Klassieke Linzensoep)
-
Mediterraase paprikasoep (met een vleugje mascarpone)
-
Pasta e fagioli (o.b.v. bouillon, pastina, bruine bonen, selder, tomaat)
Pasta
Vlees
-
Tagliatelle bolognaise (Tagliatelle in een traditionele ragu)
-
Penne polpetini (Penne met verse gehaktballetjes in een traditionele tomatensaus)
-
Rigatone all´arrabiata (verse tomaten, look, Italiaanse worst, zwarte olijfjes, pikant)
-
Lasagna v/d chef
-
Penne Carbonara classic
-
Farfalle alla vodka (in een roomsausje, spekjes,geblust met vodka)
-
Orecchiette met pancetta, artisjok, olijfolie en look
-
Fusilli met Italiaanse worst, spinazie/Italiaanse rapen, olijfolie en look
-
Bucatini Amatriciana (varkenswang, gerookte spek, verse tomaat, knoflook)
-
Penne Zuchinna (courgette, spek, olijfolie, oregano, tijm)
-
Orechiette Lenticchie (linzen, pancetta, rozemarijn, olijfolie)
-
Farfalle e fagioli (borlotti boontjes, gerookt spek, passata)
Vis
-
Farfalle met roomsaus in witte wijn, zalm en verse peterselie
-
Orecchiette scampi, kerstomaatjes, look en olijfolie
-
Orecchiette scampi diabolique (licht pikante roomsaus)
-
Orecchiette scampi safraansaus
-
Bucatini al Tonno (tonijn, kappertjes, in een tomatensausje)
-
Fusilli Salmone (zalm, broccoli, dille, rode ui in een licht roomsausje)
-
Spaghetti putanesca (sardientjes, tomaat, bladpeterselie, zwarte olijfjes, licht pikant)
-
Spaghetti con le cozze (mosselen, tomatensausje, Meditteraans gekruid)
Vegetarisch
-
Ravioli ricotta en spinazie in sali-botersaus (of verse traditionele tomatenroomsaus)
Girasoli (soort Ravioli) met notenvulling in hoeveboter -
Girasoli met truffelolie, geraspte walnoot, parmezaan
Linguine alla Genovese (groene pesto,parmiggianoschilfers, pijnboompitten) -
Fusilli Melanzane (aubergine, kerstomaatjes, olijfolie, Mediterraans gekruid)
Penne met dagverse groentjes (seizoenskeuze vd chef) -
Rigatone alla Norma (gestoofde aubergine, kappers, olijfolie, chilivlokken, oregano)
-
Tagliatelle alla boscaiola (Tagliatelle met funghi porcini, bospaddestoelen)
-
Pasta e Patate alla Napoletana (aardappeltjes, parmezaan, passata)
-
Penne ai 4 Formaggi (4 kazen, Gorgonzola, Parmiggiano, Taleggio, Groviera)
-
Spaghetti alio, olio en peperoncino
-
Penne Primavera, boontjes, groene verse asperge, room, parmiggiano (seizoen)
Hapjes
Koude hapjes
-
Antipasti: selectie van Italiaanse kaas- en vleeswaren geserveerd op houten planken
-
Bruschetta al pomodoro
-
Mix van Bruschette (fantasie v/d chef)
-
Crostini ricotta vijgen en parma
-
Mediterraanse zalmwrap
-
Vittelo Tonnato
-
Rundscarpaccio
-
Duo van Vitello Tonnato en Rundscarpaccio
-
Parma melone
-
Insalata Caprese
Warme hapjes
-
Polpette al sugo (Italiaanse gehaktballetjes in tomatensaus)
-
Arrosticini abruzzesi op de BBQ
-
Souvlakia op de BBQ
-
Gemarineerd scampispiesje op de BBQ
-
Coquille met zeekraal, limoenbotersausje
-
Duo van Ravioli
-
Spaghetti vongole
-
Pizza al taglio: stukjes pizza van diverse smaken
-
Gegratineerde Mediterraanse mosselen
-
Mosselen alla Marinara
-
Oesters op Meditteraanse wijze
Arrancini mignon’’(Risotto bolletje van parmezaan, erwtjes, sugo, parmiggiano) -
Mix Italiana (olive a l’ascolana, arrancini mignon, panzerotti tomaat en mozarella)
-
Ovenhapje van bladerdeeg met rapensteel en gehakt
-
Ovenhapje van bladerdeeg met tonijn en artisjok
Desserts
-
Traditionele Tiramisu
-
Panna cotta met een bessencoulis
-
Tartufo Bianco / Nero
-
Speculaasmousse
-
Sorbet Limone
-
Gelati: diverse ijssmaken
-
Cannoli (traditioneel Siciliaans met ricottavulling)
-
Citroen/Sinaasappelcake
-
Dolce: assortiment van traditionele Italiaanse koekjes
-
Formaggi: selectie van Italiaanse zachte en harde kazen vergezeld van bijpassende chutneys

Tip: Wij kunnen op aanvraag jullie avond vergezellen van heerlijke Italiaanse wijnen. Vraag ernaar!
Meerdere combinaties en gerechten zijn altijd mogelijk.
Ontdek de mogelijkheden voor privéfeesten, catering, bbq, afhaal of levering
regio Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant & contacteer ons vandaag nog.



